Despre Noi

Serviciile noastre

Echipa Olav Construct, formată doar din specialiști responsabili, vine în întâmpinarea nevoilor tale cu cele mai bune servicii și produse din piață:

Faq Mockup

Case structură metalică

Realizăm sigur și eficient orice tip de construcție metalică, oferind soluții eficiente și un timp scurt de realizare. Ne asigurăm de respectarea cerințelor și oferim în final adevărate case pe care să le putem numi acasă, sub efectul iubirii la prima vedere.

Află mai multe

Hale metalice

Indiferent de destinația acestora, noi înțelegem că dezvoltarea economică are în vedere majoritar infrastructura sau substratul pe care se desfășoară activitățile economice. Realizăm așadar hale metalice pe structură din oțel, respectând în totalitate cerințele proiectului tehnic, dar aducându-ne și aportul din punct de vedere al cunoștințelor. Cunoaștem legislația în construcții și ne străduim ca fiecare hală metalică să respecte în totalitate cerințele clienților, astfel încât ele să deservească scopului pentru care au fost realizate pentru întreaga durată de exploatare a acestora.

Află mai multe

Uși de garaj

Pentru că avem nevoie de spații sigure și confortabile pentru posesiunile noastre realizăm uși metalice industriale sau rezidențiale, uși de tip rulou sau secționale, pentru a vă oferi un plus de siguranță și durabilitate. Ușile oferă protecție temeinică atât în ceea ce privește șocurile mecanice, cât și în ce privește delimitarea proprietăților și păstrarea sigură a zonei garajului.

Află mai multe

Gard de aluminiu

Cerințele în ceea ce privește realizarea gardurilor s-au schimbat destul de mult în ultimii ani, drept pentru care gardurile din aluminiu au devenit o soluție sigură, eficientă și economică pentru realizarea gardurilor și a împrejmuirilor. Ne dorim să vă oferim tot confortul de care aveți nevoie, așa că vă oferim soluții sigure de închidere perimetrală cu ajutorul gardurilor din aluminiu. Serviciile noastre sunt gândite ca soluții complete pentru casă și grădină, astfel încât dumnavoastră să nu mai aveți nicio grijă. Ne ocupăm de toate aceste aspecte care țin de realizarea confecțiilor metalice și de implementarea soluțiilor de acest tip, pentru că în definitiv tot ceea ce contează pentru noi este confortul, dar și satisfacția dumneavoastră.

Află mai multe

Pergole retractabile

Oferim soluții special gândite pantru a asigura confortul terasei casei, iar pentru aceasta pergolele retractabile sunt cea mai eficientă alegere. Știm cât de plăcut este să petreceți timpul în grădină, bucurându-vă de aer curat, așa că vă venim în întâmpinare cu pergole metalice retractabile, care să își ofere protecția necesară atunci când aveți nevoie de aceasta: radiații UV și soare, ploaie, zăpadă etc.

Află mai multe

Porți

Cu siguranță vremurile s-au schimbat iar acum avem nevoie, mai mult decât oricând de siguranță, dar și de estetic, chiar și în ceea ce privește gardurile și porțile. Pentru a oferi o soluție completă la nivel de elemente metalice pentru casa și grădina dumneavoastră, vă oferim sisteme de porți ce pot fi acționate automat sau manual, totul pentru ca să vă puteți bucura în voie de o delimitare eficientă a proprietății dumneavoastră.

Află mai multe

De ce să alegi Olav Construct?

Suntem convinși de nevoia de a beneficia de soluții inovative, indiferent dacă vorbim despre mediul de afaceri sau despre cel rezidențial. Aducem soluții complete în fața clienților noștri, iar noi suntem pregătiți să dăm tot ceea ce avem mai bun pentru a duce mai departe crezul nostru.
Suntem atenți și dedicați și încercăm în permanență să intuim nevoile reale ale clienților noștri. Suntem pregătiți întotdeauna cu răspunsurile potrivite, iar dacă acestea necesită documentare nu ne sfiim să o spunem pentru că în definitiv calitatea se exprimă ca o sumă a tuturor acțiunilor intreprinse înspre ajutorarea clienților noștri.

Implicare și profesionalism

Doar astfel putem obține rezultatul și soluția dorită de client. Veți beneficia de consultanță tehnică de specialitate.

Soluții creative

Anii de experiență ne ajută să oferim produsele și serviciile potrivite nevoilor tale. Scopul nostru este să oferim produse inovatoare, de cea mai bună calitate.

O echipa dedicată, eficientă.

Întotdeauna respectăm termenele stabilite împreună și suntem dedicați tuturor parteneriatelor.


Contactează un specialist în construcții

Parteneri

Post Image 1
Post Image 2
Post Image 3
Post Image 2
Post Image 3
Post Image 3