Construim din pasiune


Rezistență


Calitate


Performanță


Siguranță

Serviciile noastre

Echipa Olav Construct, formată doar din specialiști responsabili, vine în întâmpinarea nevoilor tale cu cele mai bune servicii și produse din piață:

Faq Mockup

Uși de garaj

Uși de garaj rezidențiale

Uși de garaj rulou

Uși de garaj industriale

Uși de garaj secționale


Parteneri

Post Image 1
Post Image 2
Post Image 3
Post Image 2
Post Image 3
Post Image 3

Portofoliu

Post Image 1
Post Image 2
Post Image 3
Post Image 3
Post Image 3
Post Image 3

30+

Specialiști

100+

Proiecte finalizate

15+

Case finalizate

10+

Blocuri reabilitate

De ce să alegi Olav Construct?

Suntem convinși de nevoia de a beneficia de soluții inovative, indiferent dacă vorbim despre mediul de afaceri sau despre cel rezidențial. Aducem soluții complete în fața clienților noștri, iar noi suntem pregătiți să dăm tot ceea ce avem mai bun pentru a duce mai departe crezul nostru.
Suntem atenți și dedicați și încercăm în permanență să intuim nevoile reale ale clienților noștri. Suntem pregătiți întotdeauna cu răspunsurile potrivite, iar dacă acestea necesită documentare nu ne sfiim să o spunem pentru că în definitiv calitatea se exprimă ca o sumă a tuturor acțiunilor intreprinse înspre ajutorarea clienților noștri.

Implicare și profesionalism

Doar astfel putem obține rezultatul și soluția dorită de client. Veți beneficia de consultanță tehnică de specialitate.

Soluții creative

Anii de experiență ne ajută să oferim produsele și serviciile potrivite nevoilor tale. Scopul nostru este să oferim produse inovatoare, de cea mai bună calitate.

O echipa dedicată, eficientă.

Întotdeauna respectăm termenele stabilite împreună și suntem dedicați tuturor parteneriatelor.


Ai întrebări? Contactează un specialist

Ne documentăm temeinic înainte de realizarea oricărui proiect și stabilim detaliile de punere în operă împreună cu clienții noștri, pentru că părerile lor sunt importante. Sfătuim și căutăm soluții și în fiecare zi încercăm să ne perfecționăm și să aflăm lucuri noi despre produsele inovative pe care le putem aduce pe piață, pentru a oferi fiecărui client calitatea, respectul și confortul cuvenite.

Sună acum!


Uși de garaj


Ușile de garaj sunt o sumă a tuturor facilităților de care avem nevoie pentru a ne bucura de confort și de siguranță în ceea ce privește delimitarea spațială a proprietăților. Pentru a fi siguri că bunurile ne sunt protejate, avem nevoie de evoluție, iar în cazul ușilor de garaj pe care noi le oferim inovația ne aduce în prim plan materiale calitative și moderne, dar și foarte rezistente și sigure.

Vezi mai mult

Ce tipuri de uși de garaj vă putem oferi?

Încercăm să aducem mereu în fața clienților noștri cele mai eficiente soluții de utilizare în siguranță a proprietăților și de delimitare a acestora, așa că oferta noastră include următoarele tipuri de uși de garaj:

Usi de garaj rezidentiale

Ușile de garaj rezidențiale sunt destinate utilizării la nivel de garaje personale sau facilități individuale, care nu sunt grevate de cerințele mediului industrial. Rezistența, durabilitatea și siguranța pe care o oferă aceste tipuri de uși este completată de esteticul asigurat de materialele de calitate și de finisajele inovative.

Usi de garaj industriale

Destinate mediului industrial ușile de garaj industriale reușesc să ofere exact acele caracteristici de siguranță de care aveți nevoie pentru a vă proteja bunurile. Personalizarea în funcție de spațiul disponibil este o caracteristică de bază și un considerent pe care noi punem foarte mare accent. Sistemele performante de siguranță sunt menite să asigure protecția spațiilor, drept pentru care ușile de garaj industriale sunt la acest moment soluția optimă de închidere.

Usi de garaj rulou

Gama de uși de garaj rulou reprezintă o soluție modernă de închidere care eficientizează și optimizează spațiul interior, deoarece lamelele ușii sunt stocate în interiorul unei unități superioare, pe un ax, fără a utiliza spațiul interior al garajului sau încăperii pentru care sunt folosite aceste soluții constructive. Varianta de uși de garaj rulou este una dintre cele mai accesibile, dar și benefice deopotrivă, deoarece sistemele se montează cu ușurință fără a necesita foarte multe elemente ajutătoare. Aceste tipuri de uși de garaj sunt specifice în general spațiilor comerciale, showroom-urilor, micilor depozite sau chiar supermarketurilor, fiind una dintre soluțiile moderne prin care aceste spații pot fi protejate.

Usi de garaj sectionale

Ușile secționale sunt moderne și sigure și oferă avantaje notabile mediului în care sunt utilizate. Ușile pietonale, izolarea termică și acustică datorată miezului de spumă dispus între panouri dar și sistemele de protecție și siguranță transformă aceste închideri în veritabile investiții pe termen lung cu amortizare imediată, cu un potențial imens de exploatare de-a lungul anilor. Gama noastră de uși de garaj de orice tip este completată și de servicii profesionale de montaj, cu ajutorul echipelor specializate, instruite în mod continuu pentru a fi la curent cu aceste sisteme moderne, dar și de servicii de consultanță tehnică, din care pot fi aflate detaliile constructive și de amenajare a produselor pe care le oferim.